B&B Playa de Muro
Bed and Breakfast, tips & informatie

Ontwaak met de zonovergoten charme van Playa de Muro door te kiezen voor een bed and breakfast, waar gastvrijheid en lokale sfeer samenkomen. Geniet van een intieme verblijfservaring, omringd door de prachtige natuur en de warme gastvrijheid van dit schilderachtige stukje Mallorca.

B&B Playa de Muro

Playa de Muro, gelegen aan de betoverende noordkust van Mallorca, biedt niet alleen weelderige resorts en luxe hotels, maar ook intieme oases van gastvrijheid in de vorm van Bed and Breakfasts. Voor reizigers die op zoek zijn naar een persoonlijke en gezellige ervaring, belooft een verblijf in een Bed and Breakfast op Playa de Muro een unieke combinatie van comfort en lokale charme. Ontdek de warmte van huiselijke accommodaties te midden van de prachtige omgeving van dit Spaanse paradijs.

Playa de Muro B&B

Mallorca, het grootste eiland van de Balearen in de Middellandse Zee, staat niet alleen bekend om zijn adembenemende landschappen en levendige cultuur, maar ook om zijn charmante Bed and Breakfasts die reizigers een unieke en persoonlijke ervaring bieden. Laten we eens een kijkje nemen naar enkele van de bekende Bed and Breakfasts op dit prachtige eiland.

1. Sa Pedrissa – Deia

In het schilderachtige dorpje Deia, aan de westkust van Mallorca, vinden we Sa Pedrissa. Deze charmante Bed and Breakfast is gehuisvest in een traditioneel stenen herenhuis en biedt prachtig uitzicht op de Middellandse Zee. Gasten kunnen genieten van rustige tuinen, een verfrissend zwembad en authentieke Mallorcaanse gastvrijheid.

2. Ca’n Isabel – Soller

Gelegen in het pittoreske stadje Soller, staat Ca’n Isabel bekend om zijn elegante kamers en gezellige sfeer. Deze Bed and Breakfast biedt een prachtig uitzicht op de omliggende bergen en ligt op korte afstand van het historische treinstation van Soller. Gasten worden verwend met lokale lekkernijen tijdens het uitgebreide ontbijt.

3. Son Mercadal – Montuiri

Voor een landelijke en authentieke ervaring is Son Mercadal in Montuiri een uitstekende keuze. Deze Bed and Breakfast is gevestigd in een voormalige boerderij en biedt een oase van rust te midden van de glooiende heuvels van het binnenland van Mallorca. Gasten kunnen genieten van rustige wandelingen door olijfgaarden en wijngaarden.

Populaire vakantie aanbieders
Prijsvrij
1. Prijsvrij
Bekijk op dit moment 94 vakanties.
9,4
4.5/5
De vakantiediscounter
2. VakantieDiscounter
Bekijk op dit moment 201 vakanties.
9,2
4.5/5
3. Sunweb
Bekijk op dit moment 27 vakanties.
8,9
5/5